Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна ангренаж 1.9 16v Euro4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна ангренаж 1.9 16v Euro4

За смяна на въпросния ангренаж нужен ли е при всички случаи комплект за зацепване или може и без такъв?

Може и без. Бележи си броя на зъбите и колелетата и си го зацепи както е бил стария и това е
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от pi4_s_bravo Покажи съобщение
      За смяна на въпросния ангренаж нужен ли е при всички случаи комплект за зацепване или може и без такъв?
      Хубаво е да го смени майстор, иначе няма нищо особено.
      пп няма, няма, но съм попадал точно на 1,9JTDm с неопъната обтяжка. Чудно, но беше карал 60 хил.км. без да прескочи.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
        Може и без. Бележи си броя на зъбите и колелетата и си го зацепи както е бил стария и това е
        А ако преди това е сбъркан ???????
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Айде почна се.

Колегата ми има телефона. Преди да тръгне да сменя да ми звънне моля да му обесня какъв ремък да си купи и какво да гледа по него за да си го зацепи вярно дори и да е било грешно преди това.
          Last edited by oem; d.m.y г., 23:31.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Е сервизи свършиха ли,не струва кой знае какви пари да ползва услугите на някой сервиз колегата.
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
              Айде почна се.

Колегата ми има телефона. Преди да тръгне да сменя да ми звънне моля да му обесня какъв ремък да си купи и какво да гледа по него за да си го зацепи вярно дори и да е било грешно преди това.
              Ники моля те,тва е ясно,ама не е особено удачно да се прави в домашни условия,особено на тази платформа,доста разглобяване си е,подпиране на мотора отдолу.
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Направо мотора долу и пълна профилактика, отне ми 1 уикенд ама разкарах всичко ненужно и си работиш като бял човек

Тъкмо да видиш и съединителя как е и после направо при oem, не вярвам да я караш сток
                ex - 147 16v multijet

Comment

Working...
                X